PastoRia.nl

woensdag
28 September 2022

Pastor Ria

Hoofdmenu:
Start
VARIA 'column'
VIA RIA 'agenda'
Foto album
In de Pers
Over Pastor Ria
Contact opnemen
Links

Gastenboek:
 - Tekenen
 - Bekijken
 - Archief

Specials:
 - Stil Verdriet

Pastor Ria
Pastor Ria
Gastenboek

Archief januari/juni 2003

Datum:Maandag 30 Juni 2003 - 20:52:55
Naam:Paula Barningham-Molenaar

Wat een geweldige tijd, zoveel wensen, beloftes, liefde en zegen. Geniet volop, met heel je hart. We hopen en bidden dat jullie samen een overgetelijke week zullen hebben.
dag, moeder van de bruidegom!

Datum:Vrijdag 27 Juni 2003 - 09:45:51
Naam:Frans de Witte

Dag Ria, 40 weken is de tijd dat een mens geboren word - je pastortijd mag nu echt groeien in volledigheid! Succes met alles - groeten van Fred

Datum:Vrijdag 20 Juni 2003 - 16:15:02
Naam:Magda kerssens

Dag Pastoria
Ik heb ook een zusje verloren toen ik klein was. Haar stuk geknuffelde beertje is mijn heilige verbinding met haar. Net zoals het kusjes-doosje uit uw varia 39. Bedankt voor de woorden van vitamine!

Datum:Zaterdag 14 Juni 2003 - 20:19:54
Naam:Lia Rijkhoff Brakenhoff

Hoi lief nichtje
Ik heb weer met veel plezier je site bekeken. Ik maak nogmaals gebruik om je te bedanken voor de prachtige uitvaartsmis die je onze fantastische moeder hebt gegeven. Wat fijn om dit in familiekring te kunnen doen. Het was mijn moeder die zei:"PASTORIA"MOET JE BEKIJKEN. Ook mijn moeder heeft de site gezien. kus Lia

Datum:Vrijdag 13 Juni 2003 - 16:08:47
Naam:Fam. Groen

Dag Pastoria, Pinksteren vieren met jou is je warmen aan de Geest en aan jouw sprankelende en warme uitstraling. Bedankt.

Datum:Zaterdag 7 Juni 2003 - 22:12:36
Naam:Melissa

Hoi, ik had gezien dat de titel van het boek: Ik zal nooit meer blij zijn tussen de lijst staat en ik wou vragen als jullie misschien een samenvattig van dit boek hebben. Over wat dit boek gaat. Ik heb het eigenlijk nodig voor op school. Dit wou ik eventjes vragen. Ik zal mijn email adres geven. Dus als je een seintje wilt geven over een samenvatting van dit boek doe je me een groot plezier. Mijn email adres is: sekiena@hotmail.com Vriendelijke groeten Melissa.

Datum:Woensdag 4 Juni 2003 - 12:45:01
Naam:Fam van Vuuren

Pastoria, we willen u bedanken voor uw zorgvuldige woordkeuze en rustige uitstraling bij de beide uitvaarten die wij de afgelopen week mochten bijwonen. Het verdriet was er - maar u heeft vele mensen getroost met deze vorm van afscheid nemen. De kerk heeft zich van een heel mooie kant laten zien. Wij zijn u zeer erkentelijk en wensen u veel goeds toe in uw mooie werk.

Datum:Donderdag 22 Mei 2003 - 19:19:44
Naam: Cocky Molenaar.Steen.

Woorden zeggen vaak niet genoeg.
Een knuffel, a hug ,even een arm om je heen.
Er wordt aan je gedacht,wanneer je het niet verwacht.
Bedankt Riet.

Datum:Vrijdag 16 Mei 2003 - 13:53:06
Naam:mw v \'t Veld - de Rijcke

Wist u dat onze pastor Ria naast een uitstekende voorganger, ook nog eens een goede dirigente blijkt te zijn?!!! De 1ste communieviering in de M.Magdalena is daardoor niet in het (muzikale) water gevallen. Haar enthousiasme bracht het koor op hoogte. mw v.'t Veld.

Datum:Donderdag 8 Mei 2003 - 09:16:37
Naam:familie van Johan

Dag Pastor-Ria:
we zijn heel dankbaar dat u met zoveel zorg en betrokkenheid de afscheidsdienst van onze vader heeft gedaan. Het heeft ons zeer goed gedaan en zal ons sterken in deze dagen na zijn dood. Dank daarvoor!

Datum:Zondag 27 April 2003 - 13:32:57
Naam:Carla

Wat een leuke foto's van de le
communiegroep in de bakkerij.
Het was een hele grote groep
maar het liep prima , en iedereen
ging heel tevreden naar huis
met hun zelfgebakken warme broodjes, leuk hoor, groetjes Carla

Datum:Zondag 20 April 2003 - 17:30:15
Naam:Rianne Bruijnesteijn

Hoi Pastor Ria, leuk dat wij de foto's van de bakkerij konden bekijken.
Groetjes Familie Bruijnesteijn

Datum:Zaterdag 12 April 2003 - 04:15:32
Naam:Richard Bakker s.m.a.

Beste Pastor Ria,

Hartelijke groeten uit Boston.Een Zalig Pasen aan jullie allemaal.Hoop jullie deze zomer in Nederland te ontmoeten

Datum:Maandag 7 April 2003 - 13:41:04
Naam:moeder van Roy

n.a.v. je 30ste Varia: ik weet nog dat je het verhaal las van de vlinder van Marianne en dat na afloop aan iedereen vlinderzaadjes werden uitgedeeld. Een prachtig en ontroerend afscheid van jullie nichtje dat mij nog levendig voor de geest staat.

Datum:Vrijdag 4 April 2003 - 22:33:09
Naam:mw. Winter

Dag pastor Ria, ik was bij mijn moeder in het verzorgingshuis - ze vertelde dat ze zo 'lekker' gevoel had omdat er een nieuwe pastor was die precies had gezegd waar zij op dat moment zo'n behoefte aan had. Bovendien had u haar lievelingslied laten horen: Panis Angelicus - ze had het zolang niet gehoord dat ze moest huilen door de mooie herinnering aan vroeger - toen zij nog op het koor kon zingen. Ze is nu 89 jaar. Ik hoop dat ze nog lang mag genieten van uw aanwezigheid. alvast bedankt daarvoor!

Datum:Dinsdag 1 April 2003 - 20:49:37
Naam:Corrie

Een mens begraven heeft ook niets van doen met man of vrouw-zijn noch met gewijd of ongewijd mens, maar wel alles met betrokkenheid, bewogenheid, warmte en liefde voor de mens. Dit zijn de ingredienten die onze grote familie bij jou hebt mogen ervaren toen onze vader gestorven was en door jou naar zijn laatste rustplaats werd begeleid. De gedachtenis hieraan doet ons twee jaar na zijn dood nog steeds zo heel erg goed. Bedankt, Pastor-Ria dat je er toen was voor ons en voor nu: ga zo door!!

Datum:Donderdag 27 Maart 2003 - 07:18:46
Naam:Esther v d Laan

Dag Pastor-Ria
ik ben onder de indruk van alles wat ik op je site ben tegengekomen - Het blijkt nu dat pastoraat ook in een modern jasje uitvoerbaar is. Ga zo door - wij genieten van je - groeten Esther en fam.

Datum:Maandag 24 Maart 2003 - 10:07:01
Naam:Ineke

Naast een prachtige avond heeft de organisatie van de Stichting Ontwikkelingshulp Assendelft opnieuw bestaansrecht gegeven aan de werkers en werksters in de arme gebieden die de steun van het thuisfront zo donders hard nodig hebben. We waren even bang dat Ria er dit jaar niet bij zou zijn vanwege haar pastorale verplichtingen. Maar Ria laat zien dat ze dit zinvolle werk er gewoon even bij doet! Petje af voor onze pastor Ria, je bent een tof mens! - Hou vol en denk wel om je zelf.Ineke

Datum:Woensdag 12 Maart 2003 - 21:14:41
Naam:Paula Barningham-Molenaar

Ria, je schreef als St. Francis: "Dat we licht ontsteken waar duisternis is."

-Stil verdriet- is een initiatief dat dit zeker zal betuigen.
Ik zal over dit site spreken met ouders op school. Vandaag was het de sterfdag van een broertje van een van de kinderen..........
"Where there is despair, let me bring hope."
Dank voor deze reikende hand.
Paula Barningham-Molenaar

Datum:Dinsdag 11 Maart 2003 - 17:26:56
Naam:Joste Heijne

Wat een goed initiatief van jullie de start van de nieuwe pagina Stil Verdriet. Misschien zullen er mensen in stilte toch ook heel blij zijn met het uitsrpeken van deze gevoelens. Want ook dat blijft dikwijls in stilte voortbestaan. Ga zo door Ria, we vinden je een kanjer! Joste Heijne

Datum:Woensdag 26 Februari 2003 - 21:31:18
Naam:carla

wat een gezellig verhaal heb je
er weer van gemaakt, en ja, het
was zondag inderdaad heel bijzonder zo een vroeg zussenont-
bijt, zouden we vaker moeten doen

Datum:Woensdag 26 Februari 2003 - 18:39:13
Naam:Marie-Jose Voss

Dag Ria,

Min of meer door toeval kwam ik op jouw site terecht. Fantastisch, vooral de foto's op de Bruinvis en je installatie in de parochies trokken mijn aandacht. Voor mij o zo bekend terrein. Niet te geloven wat er mogelijk is via internet. Veel succes met je mooie werk, ook voor mij blijft het een grote vreugde om dagelijks met mensen op weg te mogen gaan.
Groetjes, Marie-Jose Voss uit Meerssen

Datum:Dinsdag 25 Februari 2003 - 10:53:58
Naam:henk vermunt

maandagmorgen - het wordt al een gewoonte je column uit te printen en door te geven - Ria bedankt!
we krijgen steeds meer zicht op je 'bijenkorf' - ik ben benieuwd of dit bericht je bereikt. Henk

Datum:Donderdag 20 Februari 2003 - 13:52:28
Naam:Arjan

Afscheid nemen van iemand is niet makkelijk. Maar op deze bijzondere manier is het voor mij toch iets dragelijker geworden. Ik wil je bedanken dat het op deze wijze is gebeurd. Wij hebben op een bijzondere manier van een bijzondere vader afscheid kunnen nemen. Zoals je al zei: het kan maar een keer !
Bedankt.

Datum:Dinsdag 11 Februari 2003 - 12:14:10
Naam:Els en Johan

Gefeliciteerd jarige pastor Ria! wij genieten iedere week van je column en lezen nu dat je jarig bent geweest. Wij wensen je vele goede jaren toe, zowel in je priove leven als ook in je drukke parochiebestaan. Alle goeds - Els en Johan

Datum:Maandag 3 Februari 2003 - 14:33:45
Naam:Jos uit Naarden

Dag Ria, helaas moesten wij zaterdagmiddag in Heiloo vroeg afscheid nemen - het winterse weer was daar schuldig aan. Want wat hebben wij genoten van jullie inspirerende dag voor de abonnees van Doorgeven. Heel hartelijk bedankt daarvoor - Jos

Datum:Woensdag 29 Januari 2003 - 16:26:40
Naam:hanny

Ha die grote zus, eindelijk eens op je website gekeken samen met Marieke, want ik snapte het eerst niet, maar..... jawel nu wel!!!!!!!!!! Leuke site en goeie info ik kijk vast nog eens. Dikke kus van ons allen

Datum:Woensdag 29 Januari 2003 - 02:46:49
Naam:IED

Het is half drie in de nacht. Ik heb je colums gelezen. Wat ben je toch een kanjer. Maar... denk je om jezelf? Alle alle goeds.Een van de velen die met je meeleven!

Datum:Dinsdag 28 Januari 2003 - 21:36:50
Naam:Wim van Herk

Lezend over de weg die je bent gegaan en hoe je bent gelouterd, komt het lied "Uit vuur en ijzer" van Huub Oosterhuis in me boven.Van harte hoop ik dat je mag blijven leven vanuit deze volheid.

Datum:Dinsdag 28 Januari 2003 - 10:31:32
Naam:Jolanda

Dag sterk lief mens - jouw Rots is trots op jou en jullie - ga zo door! groetend Jolan.

Datum:Zaterdag 25 Januari 2003 - 11:09:08
Naam:Sally de Rijcke

Dag Pastoria,
wat een leuke site heeft u en wat een goed idee. Zo komt de kerk goed uit de verf!! Veel succes bij uw werk en ik blijf uw columns trouw lezen. Sally.

Datum:Maandag 20 Januari 2003 - 14:18:24
Naam:Gerard

Bedankt dat je zo krachtig durf te zeggen: Hier ben ik God! Als jij het kan zeggen trek ik me daaraan op! Bedankt Pastor Ria.

Datum:Donderdag 16 Januari 2003 - 21:23:13
Naam:Carla

Wat heerlijk voor je dat je het zo
goed hebt in Spanje, lekker voor
je schoonouders, dat je weer even
bij hun bent, ik hoop dat je er
weer tegen kunt nu je hier weer
in dit koude kikkerlandje zit,
vast wel, want je hebt de warmte
toch meegenomen, ik spreek je .

Datum:Dinsdag 7 Januari 2003 - 18:56:57
Naam:wim brakenhoff

hallo riet
de allerbeste wensen nog voor het nieuwe jaar leuk jou op je site tegen te komen.
veel succes verder en tot ziens wim .

Datum:Maandag 6 Januari 2003 - 21:20:16
Naam:Jannie van Gelderen

Dag Pastoria,
Bedankt voor je goede start in de AKW-parochies. Je geeft mijn geloven weer nieuwe moed. Ik zie uit naar het moment wanneer het weer jouw beurt is bij ons: je schenkt verbondenheid en kracht om door te gaan. Het ga je heel goed in het nieuwe jaar, zowel in je werk als in je prive. Vrede en alle goeds, Jannie.

Datum:Zondag 5 Januari 2003 - 21:59:31
Naam:m.claire vos

dag, Ria. Ik ben voor het eerst op het web. Zomaar even een lieve groet van mij. Ik vond het fijn je gisteren weer eens te zien. Niet te hard werken hoor. Liefs M.Claire


Gastenboek archief van Januari December 2006.

Gastenboek archief van Juli 2003 tm December 2005.

Gastenboek archief van Januari t/m Juni 2003.

Gastenboek archief van November t/m December 2002.

Gastenboek archief van Oktober 2002.

Gastenboek archief van September 2002.

 
^^^ Menu ^^^
  


Website 2002 - 2014, copyright © Pastor Ria